G
Gast
(Gelöschter Account)
Vasteh, an @Mitglied #679500 Host hochfohrn miaßnWer sagtn das i g'schlofn hab
I hab mi nur nu moi ume draht
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion erfordert derzeit den Zugriff auf die Seite über den integrierten Safari-Browser.
Vasteh, an @Mitglied #679500 Host hochfohrn miaßnWer sagtn das i g'schlofn hab
I hab mi nur nu moi ume draht
Vasteh, an @Mitglied #679500 Host hochfohrn miaßn
Wenn du wüsstest....Vasteh, an @Mitglied #679500 Host hochfohrn miaßn
Fertig gfohrn a scho?Wenn du wüsstest....
SelbstvernatürlichFertig gfohrn a scho?
Des kau mi ned passierenSelbstvernatürlich
Du bist ein Sadist du weisst genau dass ich das nicht soll und mir den Mund wässerig machenSoda, i hätt Lust auf an koltn fettn Schweinsbrotn
Mi wundert s iwahaupt, das wir za Kina kemman sanBist jo a ned mit mir vaheirat Anhang anzeigen 12597077
Derfst holt ned lesn wos i schreib is eh gaunz oanfochDu bist ein Sadist du weisst genau dass ich das nicht soll und mir den Mund wässerig machen
schon zu spät war beim Spar und hab mir eine Bratensemmel geholtMi wundert s iwahaupt, das wir za Kina kemman san
Derfst holt ned lesn wos i schreib is eh gaunz oanfoch
schon zu spät war beim Spar und hab mir eine Bratensemmel geholt
Des is jo nix, do ghört a Schwoazbrotschon zu spät war beim Spar und hab mir eine Bratensemmel geholt
Wos is jetzt a Kübelfleisch?Kübelfleisch wär a ned schlecht
ja das muss man erst einmal haben, aber immerhin einmal richtig gesündigtDes is jo nix, do ghört a Schwoazbrot
du bist richtig fies aber nach Slovenien kann ich jetzt nicht fahren und bei uns weiss ich keinen der es hatKübelfleisch wär a ned schlecht
Einbraten haben s dazu auch gesagt.Wos is jetzt a Kübelfleisch?
Des kenn i vo uns do nedEinbraten haben s dazu auch gesagt.
Da wurde eine größere Menge Schweinebraten gemacht und mit heißen Schmalz in einem Kübel eingegossen. Noch früher denk sogor in Bodich. Das war früher neben Geselchtem eine weitere Möglichkeit Fleisch haltbarer zu machen