- Registriert
- 25.4.2019
- Beiträge
- 3.665
- Reaktionen
- 31.974
- Punkte
- 1.306
- Checks
- 8
Sauerkraut mit Speckhmm kummt eh bissl a Gulaschsoft und Schnitzla drüber ... host a Sauakrat a dazua?
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion erfordert derzeit den Zugriff auf die Seite über den integrierten Safari-Browser.
Sauerkraut mit Speckhmm kummt eh bissl a Gulaschsoft und Schnitzla drüber ... host a Sauakrat a dazua?
Bitte wo's? gulaschsoft? Selber gemachtes Kraut gibt's dazua....hmm kummt eh bissl a Gulaschsoft und Schnitzla drüber ... host a Sauakrat a dazua?
Oiso Gulaschsaft brauch i kan dazua, owa Sauerkraut ham ma imma a selbergmachtshmm kummt eh bissl a Gulaschsoft und Schnitzla drüber ... host a Sauakrat a dazua?
Hab i ma a denktBitte wo's? gulaschsoft? Selber gemachtes Kraut gibt's dazua....
Das ist wieder eine oberösterreichische EigenartHab i ma a denkt
jo des hob i eben beim weißn Kreiz domois imma griagt ... des mim Gulschsoft .... das bessa owirutschn hods imma gsogtOiso Gulaschsaft brauch i kan dazua, owa Sauerkraut ham ma imma a selbergmachts
mit Kas?Im Mühlviertel werden die Knödel überbacken
Mit Bechamelmit Kas?
hmmm na is ma zfü französisch i bleib bam GulaschsoftMit Bechamel
De miasn jo grauslich gwesn sei, wenn da wirt sowos sogtjo des hob i eben beim weißn Kreiz domois imma griagt ... des mim Gulschsoft .... das bessa owirutschn hods imma gsogt
Wo ma wieda beim Kochforum waradni denk scho mehr an's paperln ois auns schnaksaln ... foit ma grod auf
na voll nicht de waren voi gut immaDe miasn jo grauslich gwesn sei, wenn da wirt sowos sogt
gibts leicht vl a Bratlfettn ah in nexta Zeit und vl nu a Baunbrot dazua moi? Zwüfi nimm i mitDa gfrei i mi scho, wenn ma am Dienstag Fleisch aufarbeiten; dann wird wieder Blunsengröstl o'gmacht und Fett obadraht zum Grammel machen und dann am Abend a Brot mit frische gsalzene Grammel
Hui da gfreit si de Gall
I hob a heit mein Sauerteig frisch gefüttertDadurch i söwa Brot backn tua, gibts fast imma a frisches und Bratlfettn ham ma a fast imma daham
na Oida i brauch a a griabige BeirinDadurch i söwa Brot backn tua, gibts fast imma a frisches und Bratlfettn ham ma a fast imma daham