Studios Wichtelgasse 43 Aktuell

Örülök, hogy boldog vagy.

A magam részéről nagyon szükségem volt a szexre, és majdnem másfél órája vártam kint Janára (az ajtón "kb. 15 perc múlva visszajövünk" felirat), és amikor Jana megérkezett és megláttam az arcát és a ahogy kinézett, csak el akartam menekülni.

De mindenkinek megvan a saját ízlési

én weis wer bist du! Du warst bei uns! Du bist klein und dick! Du kommst zu uns zahlen für sex weil deine private leben du hast keine freundin frau! Du bist auch nichtschön!!! Du kannst nur Sex haben, wenn du dafür bezahlst. Warum kommst du hierher, um zu schreiben und mich fertig zu machen??

Jana eredetileg Blumengasse-ban volt néhány évig, és ott elég jó jegyeket szerzett.
Láttam ott néhányszor, de mindig túl öreg volt hozzám – én magam is öreg vagyok.
Az a tény, hogy most megváltozott, és rosszabb szolgáltatást kínál – hát, hogy őszinte legyek, hamarosan 60 éves lesz.
Az akarat néha meggyengülhet!

Hogy képet készítsek magamnak és beszámoljak nektek, szinte önfeledten mentem Janához. Vizuálisan biztosan nem az égő! Ha nem a kíváncsiság, akkor máshova mentem volna! 50.-/30 perc rendben van, de a 30.- AP MV esetében szokatlan a régióban. Először legalább lezuhanyozott. A fotók alapján aligha számítottam OW-ra, de egy kicsit jobb volt, szóval több. Aztán viszonylag gyorsan rájött, hogy miért vagyok ott. Sok erőfeszítést kellett tennie, főleg, hogy nem volt rajtam túlnyomás. De ezért foglaltam le 30 percet. A hólyagok rendben voltak, de nem annyira, mint mások gondolják. Olyan trükköt használt, hogy a nyelvével a kakas hegyén játszott a szájában, ami nagyon szép volt. A befejezést aztán nagyon gyorsan az ágy mögé köpték. Volt ott egy vödör?
Felkelt és elment. Összességében be kell vallanom, nagyon kedves volt, és keményen próbálkozott, de a WHG nulla volt.

Bin Jana! Ich Weisz ganz genau wer bist du! Du hast nicht 30 euro bezahlt nur 20!!! Ja diese halbe std mitdir war gaaanz schwer weil du bist schon alt und deine kleine freund auch alt und funkcionirt nicht! Deswegen war schwer! Das ist erste!!

te aznap úgy mentél el tőlem hogy elégedett voltál tiszta boldog! úgy koszontel el tőlem highy puszi puszi jövök vissza hozzád!! erre par napra rá olvasokkal? hogy engem szidsz itt és hozol kellemetlen helyzetbe! Jó ötlet a szép megjelenés és ez egy darab kitisztitani, ami megfürödni mint mindig! előtte is előtte a bemegyek a vendeg szobába mikor kijövök akkor is! mert higiénikus vagyok!

Du hast mich an diesem Tag mit einem Gefühl der Zufriedenheit und des puren Glücks zurückgelassen! So verabschieden Sie sich von mir, Kuss, Kuss, ich komme zu Ihnen zurück!! liest du das schon seit ein paar Tagen? dass du mich hier ausschimpfst und mich in eine unangenehme Situation bringst! Es ist eine gute Idee, schön auszusehen und es ist ein Stück, das man reinigen und wie immer baden kann! Schon vorher gehe ich ins Gästezimmer, wenn ich rauskomme! weil ich hygienisch bin!

Niemand weiß hier, wen du damit weißt!
Du solltest die Beiträge, die du meinst, zitieren.

Zurück
Oben