C
Gast
(Gelöschter Account)
Daca iti miroase gura si ai un penis prea mare, nu trebuie sa te astepti ca o femeie sa te sarute sau sa o traga in 10 pozitii pentru ca nu lucram doar cu un client pe zi, nu poti veni sa-mi dai 150 € și distruge-mi năvala, nu ți se potrivește data viitoare când mergi la o altă femeie și nu ai avut o întâlnire cu mine la ora 18, nu am primit mesaj de la tine și nu am ratat niciodată o întâlnire, nu trebuie să stai, nu scrie minciuni și rahat aici m-am purtat drăguț cu tine și mi-am făcut serviciile exact așa cum fac întotdeauna și de acum înainte, dacă te duci la o femeie, ea spune că ești una, ai un penis mare și gura ta miroase a toaletăAșa că am fost la Zulema acum câteva săptămâni și am avut prima mea experiență în PO, care a fost complet de uitat:
1. Oare uitase programarea pentru luni, ora 18, pe care o făcuse duminică după-amiază? Norocul meu în nenorocire a fost că era încă liberă
2. ZK-urile convenite au fost efectuate de dvs. cu gura aproape închisă
3. La naiba, ea doar stă acolo și lasă să se întâmple
4. Schimbarea de pozitie la caine a refuzat categoric, pentru ca, citez: "este prea periculos"................... Habar nu am ce inseamna asta, atunci eu nici nu era interesat
Bine, apoi am terminat „mulțumim lui Dumnezeu doar 1/2 oră cât mai repede posibil.
Când am ieșit din cameră (răman mereu politicos și îmi iau rămas bun), ea a trântit ușa în urma mea; Habar nu am ce păduchi au trecut peste ficat, în orice caz nu îi voi mai vizita, așa că nu îi pot recomanda sub nicio formă.