griass eich
so heit wea ma amoi a poa restl,n aufoabeid,n
wos haumma denn do divease eigfuarane knedln(semme,eadäpfe und tiroler) an muadsmässig guad,n soft von da ant,n letzte wochn daunn no a poa frische paradeisa vom goat,n uuups diaftn de letztn sei ah jo an oidwiener hendlsuppntopf hob i ah no do passn de lebaknedln und de griassnockaln schee eine
so aus de knedln moch i a poa knedlspiess grässare wiaffen schneidn in speck eiwickln und aufs spiessal stecknd dazwischn gib i imma a paradeisahöfde und a zwiefehöfde
alufolie aufs bockblech de spiessal a bissl einölen (kräuter der provence min ö vamischn und passt scho) bockroah auf zwahundatfufzg grad vuahazn und daunn eine mid de spissaln fufzehn bis zwanzg minutn bis hoid da speck knusprig is
jetzd gaach an paradeissolot mit keanö hearichtn
so da oidwiena suppntopf is a scho haas no schnö a poa frittaten eine der daumpfd richtig vabrennts eich ned (lebaknädln und griasnockaln lieng in da schissl und san ah scho woam)
so de spiessal san a featig

aurichtn ins antnsaftl leng
nauchspeiss kane restln sondan palatschinkn (hob i fia de frittaten braucht) mit marünmamelad/nutella oda topfmcrem mit vabotenen früchten
moizeit
losst,s eichas schmeckn wer wü wer ned wü wü ned
ah jo budweiser,mineral,und an guadn cabernet sauvignon
und zum vadauhn an obstla oda woiweise an cocnac (seinerzeit no söba gschmuggld)
prost moizeit