übrigens franzl, des katzenaugerl is bei ihre nockis und himmelt vermutlich grad den friedl an

ah so

baunhof

hob i ma eh denkt

baunhof

haase der name
oba is jo wuascht
wia,sd gesdan so zum plean augfaungd hosd,hosd ma richtig daboamt und i bin schnö eikaufn gaunga
daunn hob i des fleisch(moga) in wiaffaln gschniedn und hob obwechselnd fleisch-paprika-zwiefe auf spiessaln gem ibad nocht mariniert (hoibe zitron,olivnö,weissweiessig,knofe frisch presst,souvlakigewüaz,pfeffa,soiz,miniatua prisal zucka oba wiaklich gaunz miniatua quasi bonsai prisal) fest shaken und de spiessaln eineleng deckel drauf und in ruah lossn
jetzt vua zehn minutn hobis aussegem ohtupft (kuchlroin) und ins vuakhazte bockroah gehm (zwahundatfufzggrad plus eigschoitn grülla) fia sex bis ocht minutn
im salamanda is dawäu des knofebrot featigwuan (baguette in scheim butta,soiz,knofe presst,griebana kas[gouda]) vier bis fünf minutn im salamanda woalaaaa (na jo min französich
schreiben hob is ned so)
dazua griechischn wei,budweiser,mineral an gau gau fias katzenaugal (vielleicht kummts jo doch) an ehschowissnsoft und nadialich samos und metaxa
featisch
losst,s eichas schmeckn
*gaunz besonders du mei*
Hasibutzischatzimausibärli
nau wos sogsd zu de zwaa diaprojekta oda beama (woswasiwiadeshaasd)

de, dawäu mia essn ,griechische impressionen aufd waund schmeissn und de cd hob i grod na dagaddat
jetzt wiad ned taunzt

des kennts späda essts dass ned koid wiad
umgottswün jetze häddi beinoh des tsatsiki vagessn (

nau do häds wieda umgmurrt

) so heaschdö und in benno mid aufzogane aungbraun auschau wia waunns ea vaschdeckt häd
so und gaunz zum schluss schdö i da no an eiskoidn ziabanan hea oba sauf ned ois auf amoi wia letztns

des is mei letzta und dea oaganisiat si ned so afoch