Miután egy üzleti találkozó 3en, bár sokat tett túl hosszú, de sikeres volt, észrevettem egy WC látogatás, hogy már rausstaubt. Ezért úgy döntöttem, bár a Walter Nikoleta fülembe csak röviden a területet látod.
Amint megérkeztem, észrevettem a csendet magam körül - nem Picoco nagynéni jelen. A következtetés az volt a rizikót jog mintegy 98%. Túl hangos a járművezetők re minden játék ........
Amikor Billa, amikor hajlított a sarkon, honks nekem hirtelen egy autót. Az örömteli várakozás, hogy hozott, én megfordult. Azt killedinside aki behozta (C2 szombat a kocsijában), de elmondta, hogy az egyébként a negyede volt mau. Elmentem egy darabot, hogy Szent Ilona nézett - semmi. Eközben a hóvihar Blizzard erőssége, így hát visszafordult körül. A vihar nőtt rosszabbul, és én érte el a végleges, a Billa erő. De inkább a hó, hogy az életem, amikor ott volt benne a bikákat is. Tehát az irányba az autót. Úgy éreztem magam, mint a térdem alatt állt, és mert ott volt ez az ajtó ..... Belül minden olyan fényes és meleg, és ott is Micky ....... sevi sevi és maradt a pihenés és az ő csodálatos segged van reckte Még mindig kap igényes, mint rendesen, mert nem tudtam másképp, bár általában nem az én stílusom, én helyezték a kezem rá hátsó arcát. Õ volt meleg .... nagyon meleg ...... én kellett volna néhány igen és õ volt a láz ........ észrevettem, hogy izzott ....... de csak az izgalom ......... hihetetlenül forró. Ennek markerschütternder kitépte a sikoly színtéren. Én voltam döbbenve, és látta, hogy Emmerich zukam rám és azt mondta nekem, hogy kell a kezem a kövek a kandalló, és nem a Türler. Sevi volt, hogy időközben az ajtóhoz ment és kinézett. Én valahogy észre. Hát, fél óra múlva, minden jó, és 20 évvel fiatalabb, azt a négykézláb mászott az én kocsim. mint mindig ......
Üdvözlettel
Zoltan